Wedding Dayz videoslot NetBet

Wedding Dayz

wedding-dayz-netbetAls u getrouwd bent, kent u ongetwijfeld dat fijne gevoel. Het gevoel van die ene speciale dag. Alles is tot in de puntjes geregeld en de dag kan niet meer kapot. Het online slotmachine Wedding Dayz bootst dat enorme gelukzalige gevoel helemaal na. Alles wat u tegenkomt tijdens het spelen van deze gokkast, zal u doen terugdenken aan de mooiste dag van uw leven. Alle spelregels, symbolen en functies zijn compleet afgestemd op het hebben en beleven van die huwelijksdag. Speel het spel en laat u meenemen naar het moment dat u nimmer zult vergeten. Het lijkt er overigens wel op dat het slotmachine is afgestemd op de wensen van de vrouw. Niet dat dat een verschil maakt, maar de kleur roze is wel heel erg overheersend.

De gokkast Wedding Dayz beschikt over vijf rollen en 15 verschillende winlijnen. Er zijn dus blijkbaar kansen genoeg om grote geldbedragen in de wacht te slepen. Mocht u niet zo’n grote gokker zijn, ook dan zijn er legio mogelijkheden het spel te spelen en bedragen te innen. Want u kunt vanaf 0.01 cent per draai uw geluk al beproeven. Maar misschien hebt u niet eens de behoefte om met geld te spelen. Probeer dan eens de gratis online versie uit. U hebt dan alle tijd om te kijken of de online slotmachine Wedding Dayz u bevalt. Daarna mag u dan alsnog beslissen om al dan niet met geld te gaan spelen. Wat valt er zoal te winnen? Dat gaan we eens nader bekijken.

Wedding Dayz

Zoals we zojuist vertelden is de minimale inzet per draai 1 cent. U kunt dat naar wens aanpassen naar de bedragen van 2 cent, 5 cent, 10 cent, 25 cent tot uiteindelijk 10 euro. De maximale inzet per lijn is bepaald op twee en een halve euro. Tevens heeft men besloten een maximale spinlimiet in te stellen. Uiteindelijk is men uitgekomen op een bedrag van 37 en een halve euro. Als u een bedrag hebt gewonnen, zorg er dan voor dat u de X2- en de X4-symbolen gaat bemachtigen. Want als een mooi gewonnen bedrag combineert met deze vermenigvuldigingssymbolen, dan kan het bedrag direct aardig oplopen. Naast de symbolen die de bedragen kunnen laten vermenigvuldigen, zijn andere symbolen wellicht nog veel belangrijker. Daarover meer.

Het kan niet anders zijn dan dat de trouwringen een prominente rol spelen in de online slotmachine Wedding Dayz van NetBet. De trouwringen hebben namelijk de functie van wild-symbool gekregen. Dat betekent dat de ringen andere symbolen kunnen vervangen op het moment dat de speler hierom vraagt. Dat zou kunnen zijn op een moment dat de speler een symbool aantreft op het beeldscherm, waar hij net niet op zat te wachten. Hij of zij kan dan een van de trouwringen aanspreken om het symbool te vervangen door een andere. Dat zou kunnen betekenen dat u hierdoor plotseling een winnende combinatie op uw beeldscherm tovert.

Een andere leuke kast van NetBet is Around the World

Bij het binnenhalen van een scatter wordt het nog leuker. De behaalde winst wordt dan namelijk vermenigvuldigd met de geplaatste inzet. Het bedrag wat hieruit voortkomt, zal dan worden toegevoegd aan de winst die u reeds had behaald. De online slotmachine Wedding Dayz beschikt tevens over een bonus die u 12 duizend credits kan opleveren. Kortom, ook voor u biedt deze gokkast genoeg mogelijkheden om eens een geluksdagje te hebben. Beproef het en beleef nogmaals uw huwelijksdag.