Triple Wild videoslot NetBet

Triple Wild

Normaal gesproken ziet u bij een online gokkast direct waar de uitbetalingstabel zich bevindt. In deze tabel kunt u de antwoorden op uw vragen vinden. Dat is gemakkelijk en vooral handig voor u als speler. Echter, als we de online slotmachine Triple Wild bekijken, komen we de uitbetalingstabel – ook wel winsttabel of paytable genaamd – nergens tegen. Hebben de makers van deze slotmachine, iSoftBet, dit bewust gedaan? Het zegt namelijk wel iets over de eenvoud van de gokkast. Als men de kast bekijkt, ziet men direct veel van het vertrouwde terug. Het lijkt er dan ook op dat het simpelweg niet nodig is de speler te informeren over alle ins and outs. De gokkast spreekt blijkbaar voor zich en dat is veel gevallen een compliment te noemen.

Triple Wild netbet

Wat gaat u winnen bij de Triple Wild? Deze online slotmachine koketteert met de mogelijkheid 135 duizend munten te winnen. U begrijpt dat dat alleen mogelijk is, wanneer u besluit maximaal in te zetten. Maar ook bij een lagere of minimale inzet is deze gokkast buitengewoon interessant te noemen. Want ook dan zijn er behoorlijk bedragen te verdienen voor u. Deze slotmachine heeft een 888-thema. Tot 100 euro kan worden ingezet per spin. Dat is natuurlijk een behoorlijk bedrag, maar als het u meezit zijn de inkomende bedragen dan ook enorm. Want als het u lukt om drie verschillende 888-symbolen grenzend aan elkaar op uw beeldscherm te krijgen, dan is het mogelijk om maar liefst 27 maal de totale inzet in de wacht te slepen. Het is dan echter wel de bedoeling dat deze drie symbolen zich begeven op de winlijn van de eerste rol. Elke speler van de online slotmachine Triple Wild kan tot 10 munten per lijn inzetten. De waarde van de munt kan hierin variƫren van 1 cent tot 50 cent.

Waar zitten nu voor u de meeste winstkansen? Stel voor dat het u lukt om drie 888-symbolen op de juiste plaats op uw scherm te krijgen, dan krijgt u zomaar driemaal de reeds behaalde winst uitgekeerd. Maar dat is niet alles. Deze gokkast gaat nog veel verder. Stel voor dat het u twee keer lukt om die drie 888-symbolen naar voren te halen en op de juiste plaats te laten landen. Dan wordt maar liefst negen maal de reeds behaalde winst aan u uitgekeerd. En ook dan zijn we er nog niet. Mocht u een gelukkige dag hebben en het zou u lukken dit driemaal voor elkaar te krijgen, dan wordt 27 maal de winst uitgekeerd die u reeds op dat moment bij elkaar had gespeeld.

De symbolen van de online slotmachine zijn bekend en vertrouwd. Dat is voor veel spelers prettig te noemen. Men ziet tenslotte vaak dat spelers terugkeren aan de kast waar men zich al veel vaker heeft bevonden. Wat dacht van de symbolen 7, de kersen, de bel en de Bars? Dat voelt prettig en heel eigen. Een van de belangrijkste symbolen zouden we bijna vergeten, het Jackpot-symbool. Het lijkt ons een goed idee het spel eens uit te proberen. U zult merken dat u het snel onder de knie krijgt. Wij wensen u veel succes.