Treasure Lion videoslot NetBet

Treasure Lion

treasure-lionBij veel online videoslots merk je direct wat de bedoeling van de gokkast is. In alle eerlijkheid voel ik me genoodzaakt te zeggen dat dat bij de online slotmachine Treasure Lion niet helemaal duidelijk is. De kast is zeker leuk te noemen, laat daar geen misverstand over bestaan. Maar ik vraag me gewoon af waar en bij wie het idee voor deze gokkast is ontstaan. De heren van NetBet – dat zijn de ontwikkelaars – zijn er overigens wel in geslaagd een voor de speler prettige gokkast te maken. Ook kunnen er aanzienlijke bedragen mee gewonnen worden. Maar toch mis ik een stukje herkenbaarheid. Wat is nu eigenlijk het thema en waar komt het vandaan?

Gelukkig hebt u alle gelegenheid om de online slotmachine Treasure Lion gratis te spelen. Op deze wijze wordt het u al snel duidelijk welke wegen u dient te bewandelen om in aanmerking te komen voor de leukste prijzen. Pas nadat u de gokkast een beetje beter kent, kunt u besluiten de kast met geld te gaan bespelen om zo uw eigen vermogen wat op te krikken. De bedoeling van deze gokkast is dat u als bespeler op zoek gaat naar rijkdom. Verzamel de boegbeelden van Treasure Lion en neem ze mee naar huis. De gokkast Treasure Lion heeft de beschikking over een progressieve jackpot. Deze jackpot is voor u als speler echt interessant te noemen. We gaan u er iets meer over vertellen.

Treasure Lion netbet

Er is een duidelijk verschil tussen een jackpot en een progressieve jackpot. In de progressieve versie bent u verbonden met meerdere gokkasten die online worden gespeeld. Waarom, vraagt u zich af. Uiteindelijk is het alleen maar in uw voordeel. Want uw gokkast gaat – als het uitkeren van de jackpot nabij is – bij andere gokkasten inzet weghalen. Dat wordt gedaan om de jackpot zo hoog mogelijk te laten uitvallen. Dat is nog eens interessant. Uw jackpot valt hoger uit dan eigenlijk mogelijk is. Als de Treasure Lion niet verbonden zou zijn met andere online slotmachines, is een hoog bedrag zeer onwaarschijnlijk. Nu loopt het bedrag van de jackpot onevenredig hoog op. U bent degene die daarvan de vruchten plukt.

De kast kent de X2-, X3-, X4- en X5-symbolen. Deze symbolen zorgen ervoor dat hetgeen u hebt gewonnen met deze factor wordt vermenigvuldigd. Maar er volgt nog veel meer. Er kan ook Pay 10, Pay 25, Pay 50 of Pay 100 op uw beeldscherm verschijnen. Het aangegeven bedrag wordt dan aan uw totaal toegevoegd. De Lion is de wild die u winnende combinaties gaat bezorgen. De wild neemt de plek in van een ongewenst symbool, waardoor de winnende combinatie plotseling gerealiseerd kan worden. Als echte speler wilt u natuurlijk graag weten waar de free spins behaald kunnen worden. De free spins zijn voor u, wanneer het u lukt 4 goede symbolen op een winlijn te krijgen.

Al met al lijkt het me het best als u de online slotmachine eens gaat uitproberen. Het is een eenvoudig maar amusant spel. De regels van het spel zullen u ongetwijfeld snel duidelijk worden. Mocht u echter toch nog vragen hebben, dan zijn de antwoorden te vinden in de winsttabel. Deze tabel vindt u linksboven op uw beeldscherm terug. Wij wensen u veel speelplezier en vooral veel geluk om aanzienlijke geldbedragen in de wacht te slepen.