Rich Girls videoslot NetBet

Rich Girls

rich-girls-netbetTja, wie wil ze niet? Elke jongeman zou zich gezegend voelen bij het hebben van een rijke jongedame. De makers van de online slotmachine Rich Girls – dat is NetBet- hebben zeker hun best gedaan om juist dat gevoel te implementeren in de betreffende gokkast. Het resultaat is een leuke en eenvoudige gokkast die ietwat poenerig aandoet. Maar goed, dat was ongetwijfeld de bedoeling. In die zin zijn ze er zeker in geslaagd een kast te ontwikkelen en op de markt te brengen die haar naam eer aan doet. U wordt bedolven onder de grote auto’s, diamanten, dure schoenen en bergen met geld. Bent u benieuwd naar deze slotmachine? Neem dan op uw gemakje een kijkje en probeer de gratis online versie eens uit.

De gokkast Rich Girls beschikt over veel dezelfde features die u ook bij andere game slotsrich-girls tegenkomt. Voor degenen die niet zo bekend zijn met het online gokken, leggen we deze features nog eens uit. Tijdens het spelen komt u zeker de scatters tegen. Deze dient u te verzamelen. Deze scatters (dat zijn er drie, vier of vijf) hebt u nodig om de bonusronde te bereiken. En de bonusronde is onontbeerlijk om uiteindelijk met een leuke prijs naar huis te gaan. Want de bonusronde is logischerwijs de beste plek om aardige winsten te behalen. In deze bonusronde kunt u tot wel 100 duizend munten winnen. U merkt het, het is echt de moeite waard. Als u daadwerkelijk een winst hebt behaald, dan wordt deze toegevoegd aan de winst die u per lijn hebt verzilverd. Het is echter wel zo dat deze bonuswinst reeds is vermenigvuldigd met de lijninzet.

Vervolgens is voor u ook de wild een belangrijk onderdeel van het spel. De wild wordt in het geval van de online slot machine Rich Girls vertegenwoordigd door het symbool van het hondje met de strik. Als u aan het spelen bent, is het voor u prettig zo’n wild achter de hand te hebben. Met die wild is het mogelijk op elk willekeurig moment een ongewenst symbool te laten vervangen. U zet de wild in en het symbool waar u niet op zat te wachten maakt plaats voor het hondje met de strik. Op deze wijze hebt uzelf een beetje in de hand wanneer winnende combinaties kunnen worden gerealiseerd. Want na het maken van zulke combinaties gaat de kassa rinkelen en is het verdienen geblazen. De wild mag alle symbolen vervangen, het is echter niet mogelijk de scatter te laten vervangen. Die blijft steevast op zijn plaats.

Al met al is de online slotmachine Rich Girls een gokkast van glitter en glamour. Daar is niets mis mee. Sterker nog, het is een heerlijke kast om eens uit uw dagelijkse beslommeringen te komen. Het is relatief eenvoudig om met deze kast 25 maal uw totale inzet te incasseren. De Diamond-symbolen zijn hierin bepalend. Zij bepalen voornamelijk in hoeverre er winsten te behalen zijn of niet. Rest u niets meer dan het spel eens te gaan spelen, al dan niet met geld. Wij wensen u veel spelplezier toe.