Naughty Nurse videoslot NetBet

Naughty Nurse

naughty-nurseEn toch is er dan die nieuwsgierigheid. Staat u op het punt om een online slotmachine te gaan spelen, stuit u doodleuk op de gokkast Naughty Nurse. In alle eerlijkheid moet ik u mededelen dat ook ik nieuwsgierig ben geworden. Tja, wat zal de gokkast Naughty Nurse ons gaan brengen? Afgaande op de uitstraling van de kast mogen we best een en ander verwachten. De makers van NetBet zijn er absoluut in geslaagd een gokkast neer te zetten die klinkt als een klok. Het spel is tamelijk eenvoudig, de graphics zien er professioneel uit en de gokkast heeft een volwassen uitstraling. Echt een kast waarvoor u zeker even moet gaan zitten.

De online slotmachine Naughty Nurse laat u direct duidelijk zien wat de regels zijn. Tevens is meteen zichtbaar – en dat vindt u onder het kopje Regels op uw beginscherm – wat u het best kunt doen om aardige bedragen te incasseren. Ook wij leggen u uit wat voor u de grootste winstmogelijkheden zijn. De Naughty Nurse vrolijkt u op en maakt het spannend in uw kamer. Het spel is bijna interactief te noemen. U kunt als speler een behandeling van de zuster winnen. Vooraf hebt u dan al een keuze gemaakt uit verschillende zusters. De gekozen dame gaat u behandelen waarna u ook nog eens prijs kunt winnen op het moment dat betreffende zuster u niet correct heeft behandeld. Het is absoluut leuk gevonden en het geeft de online slotmachine een echte meerwaarde.

naughty-nurse-netbet

De slot game Naughty Nurse kent 15 winlijnen. Per lijn kan maximaal 10 munten per lijn worden ingezet. De inzet, die u helemaal zelf kunt bepalen, kan variƫren van 1 cent tot 50 cent. Als het u niet helemaal duidelijk is wat de functie is van een bepaald symbool, klik er dan eventjes op. Er verschijnt dan direct een pop-up die u vertelt wat de waarde is van het betreffende symbool. De afbeelding met de man in het gips (al liggen in bed) is de bonusafbeelding. Bij drie, vier of vijf van die bonussymbolen wordt de bonus geactiveerd. De mogelijkheid bestaat dan om de jackpot te winnen. Deze jackpot is gevuld met maar liefst 250 duizend credits.

Ook de wild en de scatter is aanwezig in het spel. Er staat duidelijk aangegeven welke symbolen dienen als scatter, bonus of wild. Met de wild bent u in staat symbolen te vervangen. Dan kan weleens goed uitkomen op het moment dat een symbool zich bevindt op een ongewenste plek. Dit symbool kan tenslotte een winnende combinatie in de weg staan. Met de wild kan deze worden vervangen door een ander symbool, waarmee u misschien wel de hoofdprijs in de wacht sleept. Vindt u de scatter? Dan wordt deze vermenigvuldigd met de totaalinzet. Deze wordt opgeteld bij het totale bedrag dat u reeds gewonnen had.

Het lijkt me tijd voor u om het eens te gaan meemaken. Als u eenmaal bezig bent, wordt u aangetrokken door alle grappige aspecten die het spel bevat. Al gauw bent u langer aan het spelen dan u denkt. Er bestaat voor u de mogelijkheid om de online slotmachine Naughty Nurse eerst gratis te spelen.